Historie
Drabanten – Vår historie.
Drabanten ble startet i 2016, og konseptet vårt er gode fersk råvarer fra Norge, og vi henter inspirasjon fra hele verden, slik at det gir deg som gjest en herlig smaksopplevelse.
Reiser verden rundt for inspirasjon
På vår reiser gjennom mange år, og mange land har vi lært oss å være nyskjerrig på nye smaker, matretter og krydder bakt inn sammen med kultur. Det har gjort at vi har satt pris på den maten vi har klart å skape her i Drabanten. For oss er det viktig å prøve oss frem med nye retter, og samtidig utfordre dere som er våre gjester til å prøve noe nytt og spennende.
OPPSKRIFTEr fra hele Verden
Vi har oppskrifter fra hele verden, men vi fokuserer mest på norsk og tyrkiske retter. For oss er det viktig å ta med hjem nye oppskrifter fra reisene vi er på.
– DRABANTEN BLIR FØDT
Da vi tok over Drabaten, forstod vi fort at dette ville være en reise for oss, og gjestene våre. Vi har kommet langt, og vi har klart å skape et felleskap sammen med gjestene våre. Vi i felleskap er Drabanten.